Compania Centru Download Self Care Contact
Bensoft Telecom Infoline :: 072-BENSOFT
   Home
Bensoft Telecom
   Compania
   Portofoliu clienţi
   Comunicate de presa
   Contact
Internet, Telefonie si Date
   Speedy NET
   Speedy TEL
   Business Services
   Business Monitor
Găzduire Web
   Găzduire web
   Colocare servere
Magazin Online
   Accesează magazinul online
Clienţi servicii Internet
   Login clienţi (Self Care)
   Modalităţi de plată
   Test de viteză
   Web M@il
Promo
Solutia profesionala de hosting.
 
     Bensoft Telecom - Dincolo de limite!


     Suntem o mână de oameni dedicaţi lucrului bine făcut, care credem în viteză dincolo de limitele stabilite de operatorii tradiţionali de telecomunicaţii şi muncim zi de zi pentru a o aduce clienţilor noştri la îndemână. Adică la birou sau acasă.
     Căutăm mereu limite pe care ne străduim să le depăşim şi să impunem standarde superioare de viteză în industria telecomunicaţiilor la nivel de client.
     Bensoft Telecom se regăseşte printre furnizorii autohtoni de comunicaţii electronice, care promovează viteza extremă in comunicaţii, sub diferite forme: transmisii de date, Internet şi telefonie fixă.
    Drept urmare, am reuşit să ne menţinem în poziţia de lider de viteză printre operatorii telecom din Timişoara. Poţi verifica aici statisticile de viteză şi satisfacţie a clientului final pentru operatorii telecom din Timişoara.
     Calitatea serviciilor oferite şi plasarea intereselor clientului în centrul atenţiei noastre, ne-a determinat să demarăm procesul de certificare a sistemului de management al calităţii ISO 9001:2008. Implementarea acestui sistem asigură pe toţi clienţii ca vor fi trataţi la cele mai inalte standarde de calitate, de către profesionişti in domeniu.
     Stim că viteza face diferenţa mereu. Ţi-o aducem 24h/24 în serviciul tău pentru realizarea şi consolidarea legăturilor tale.
     Ne bucură că ai accesat site-ul nostu. Te mai aşteptăm!

     Iţi dorim o zi plină de comunicare cu sens!

Cu drag,

Echipa Bensoft Telecom!
© 2003-2024 Bensoft Telecom